<img height="1" width="1" alt="" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?ev=6015199818423&amp;cd[value]=0.00&amp;cd[currency]=USD&amp;noscript=1">

5 Tips Om te Overwegen Bij Het Kopen Van Wagens in 2023

Het begin van een nieuw jaar is altijd een leuke tijd om te denken aan wat er in de komende 12 maanden mogelijk is. Terwijl de oude favorieten zoals gezonder eten en meer sporten ongetwijfeld op de lijst staan, zouden het kopen van je eerste oldtimer of je huidige auto eindelijk verkopen en je laatste droomwagen importeren ook hoog op je lijst kunnen staan!

Met de juiste planning is het perfect mogelijk om je oldtimer sneller in je garage te hebben staan dan je denkt.

De volgende 5 punten kunnen je helpen om het risico te minimaliseren en wat geld te besparen.

1 – Waar een wagen te vinden. Het afspeuren van de vele websites die oldtimer adverteren is normaal geworden voor mensen buiten de VS die een wagen willen kopen. Er zijn heel wat website waar je van thuis uit een oldtimer kunt vinden. Zie ons uitgebreid overzicht

2 – Let op voor iets dat oplichting zou kunnen zijn. Hoewel de overgrote meerderheid van online advertenties legitiem zijn, bestaat er ook oplichterij.
De eerste vuistregel is dat als een deal te goed is om waar te zijn, dan is het dat vaak ook.
Ten tweede, als de verkoper niet transparant is over welke documenten ze hebben of dat alles afgehandeld wordt door een derde partij op een andere locatie, wees dan op je hoede!
We hebben allerlei vormen van oplichterij gezien, dus als je denkt dat er onfrisse praktijken aan de gang zijn, contacteer ons dan voor onze mening.

3 – Veilige en secure betaling. West Coast Shipping biedt meer dan gewoon verschepingsdiensten. Een populaire service is onze escrow-service waar kopers gegarandeerd zijn dat hun geld veilig is, wat het risico volledig uit de transactie haalt. Volg a.u.b. de link voor meer informatie.

4 – Verzekering. Voor gemoedsrust tijdens de verscheping, kan je wagen volledig verzekerd worden voor het transport. Verschepen zonder mariene verzekering kan zorgen voor complicaties bij het afhandelen van iets dat misgegaan is met scheepvaartlijnen. West Coast Shipping biedt extreem competitieve verzekeringspremies zodat jij gerust kunt zijn dat je investering volledig beschermd is.

5 – Spaar wat geld. Banken bieden vaak niet de beste prijzen voor grote overzeese transacties en er zijn vaak hoge kosten mee gemoeid. In 2023 zijn er betrouwbare en transparante platforms die bestaan om internationale transfers minder stressvol en waardevoller te maken.
Een voorbeeld is Wise.com.

Het aanschaffen van een wagen hoeft geen overweldigende ervaring te zijn. Neem gerust contact met ons op om te praten over hoe wij het proces eenvoudiger kunnen maken voor jou.https://cdn2.hubspot.net/hubfs/347760/Dan.png avatar

By Dan Burkandt

april 5 2023

Dutch


SHIP YOUR CAR


Most Popular Articles

Latest Shipments