<img height="1" width="1" alt="" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?ev=6015199818423&amp;cd[value]=0.00&amp;cd[currency]=USD&amp;noscript=1">

Hoe een Betrouwbaar Internationaal Verschepingsbedrijf te Vinden

Waar Je Op Moet Letten Tijdens het Kiezen van een Betrouwbaar Internationaal Verschepingsbedrijf

Bij het overzees verschepen van wagens is het voorkomen van vertragingen een top prioriteit. Deze post bevat de stappen die je moet nemen om te verzekeren dat je wagen, boot, motorfiets of zwaar materiaal op tijd aankomt.

Belangrijke Details Bij het Internationaal Verschepen van Wagens

Ten eerste, zorg ervoor dat al je papierwerk in orde is. Heb je het eigendomsbewijs voor de wagen die verscheept wordt? Is de naam op het eigendomsbewijs dezelfde als die van de persoon waarvan je de wagen koopt? Als hij al meerdere keren verkocht werd, zorg er dan voor dat alle verschillende verkoopsbewijzen aanwezig zijn en naar jou leiden als de eigenaar. Dit is een belangrijke stap die vermijdt dat je wagen of ander voertuig vertraagd wordt omwille van onvoldoende documentatie.

Terwijl je je wagen voorbereidt op verscheping, zorg ervoor dat je het verschepingsbedrijf op de hoogte brengt van de staat van het voertuig en of er modificaties zijn. Als de transporteur de staat van de wagen niet kent, bijvoorbeeld of hij rijdt of niet, kan dit resulteren in vertragingen.

Begrijp dat een vertraging veroorzaakt kan worden door het delen van een container. Geconsolideerde containerverscheping betekent dat al het papierwerk correct en op tijd ingestuurd moet worden. Een vertraging van iedereens wagens kan het resultaat zijn als de juiste stappen niet genomen werden tijdens het voorbereiden van de documenten. Een zes-meter-lange container gebruiken voor enkel jouw voertuig zal verzekeren dat het nog dezelfde week verscheept kan worden.

Lees Consolideer Vracht Tijdens Overzees Verschepen van Wagens

Controleer dubbel dat de verscheper de correcte contactinformatie van de overzeese ontvanger heeft. Als deze informatie niet correct is, zal dat resulteren in vertragingen bij het uitladen van de wagen op zijn bestemming.

West Coast Shipping is hier om al je vragen te beantwoorden en een snelle internationale wagenverschepingsofferte aan te bieden.https://cdn2.hubspot.net/hubfs/347760/Signatures/Alex-3.png avatar

By Alex Naumov

september 1 2018

Dutch


SHIP YOUR CAR


Most Popular Articles

Latest Shipments