<img height="1" width="1" alt="" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?ev=6015199818423&amp;cd[value]=0.00&amp;cd[currency]=USD&amp;noscript=1">

Hoe Je Importwagen Te Verzekeren Voor Reizen In Europa

Ben je een reis doorheen Europa aan het plannen met een geïmporteerde wagen of motorfiets? Het maakt niet uit of je nu van plan bent om doorheen Italië of Spanje te rijden en te genieten van lekker eten en bezienswaardigheden, of om de Scandinavische landen en hun prachtige landschappen te verkennen. Om met je voertuig in Europa te mogen rijden, heb je de zogenoemde “Green Insurance Card” nodig zodat je beschermd bent wanneer je door Europa rijdt.

Verzekeringsvoorwaarden in Europa verschillen van die in de VS. Terwijl de bestuurder verzekerd is in de VS, is in Europa het voertuig verzekerd. Dit betekent dat je Amerikaanse verzekering niet geldig is in Europa en dat je je wagen daar niet wettelijk mag besturen. Daarom is bijkomende verzekering verplicht voor je reis.

WA-verzekering dekt schade die je veroorzaakt met je voertuig aan een derde partij (persoon) of objecten die het eigendom zijn van een derde partij. Het is ook mogelijk om een uitgebreide verzekering af te sluiten waardoor schade aan je eigen voertuig ook gedekt is.

Voor meer informatie over de verplichte verzekering, bevelen we de diensten van Tourinsure aan, waar je ook het applicatieformulier kunt downloaden en meer informatie kunt verkrijgen.https://f.hubspotusercontent10.net/hubfs/347760/Felix.png avatar

By Felix Cater

april 5 2023

Dutch


SHIP YOUR CAR


Most Popular Articles

Latest Shipments