<img height="1" width="1" alt="" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?ev=6015199818423&amp;cd[value]=0.00&amp;cd[currency]=USD&amp;noscript=1">

Verschillende Types Wagentransporteurs En Wat Ze Transporteren

De wagentransporteurs die wagens vervoeren komen in verschillende maten en groottes. Elk gecreëerd voor verschillende transportsituaties. Sommige aanhangwagens zijn klein om toegang tot moeilijke locaties toe te laten. Anderen zijn ontworpen om 9 wagens tegelijkertijd te vervoeren, wat het de meest betaalbare transportoplossing in het land maakt. Hier zijn de wagentransporteurs die momenteel bestaan, en de situaties waarvoor ze gecreëerd werden.

Open Wagentransporteurs

Open wagentransporteurs zijn de aanhangwagens die je gewoonlijk in het verkeer ziet. Ze kunnen bijna elk bestaand type wagen vervoeren. Alles van nieuwe wagens, tot klassiekers, projectwagens, en bergingswagens worden vervoerd met open wagentransporteurs. Wagens kunnen hierbij op de aanhangwagen gereden worden, en niet-rijdende wagens kunnen geladen worden met een lier. Open wagentransporteurs maken het wel moeilijk om smalle wagens op de aanhangwagen te krijgen, omdat de bandentracks te smal zijn.

Open wagentransporteurs komen ook in meerdere formaten. In de Verenigde Staten vervoeren wagendragers gewoonlijk 2 tot 9 wagens per keer. Maar aanhangwagens kunnen ook groter zijn. Tot verleden jaar liet China dubbelbrede wagentransporteurs toe, “vliegtuigdragers” genoemd. Zij konden tot 30 wagens per keer vervoeren. Zulke grote aanhangwagens was echter te gevaarlijk op de weg. Na een aantal ongelukken werd de grootte van wagendragers in China beperkt. Nu mogen ze “maar” 12 wagens van standaard grootte vervoeren.

Enkele Wagendragers

Beter gekend als een sleepwagen, zijn enkele wagendragers een goede oplossing om wagens over een korte afstand en op een beperkte tijd te transporteren. Hun kleine formaat maakt het eenvoudig om smalle wegen te navigeren en moeilijke opritten te bereiken. Je kunt alles van racewagens tot exoten vervoeren met een enkele wagendrager. Maar omdat het je wagen niet beschermt tegen de elementen, is het best om een enkele wagendrager enkel te gebruiken voor korte afstanden. Ze bieden ook geen privacy. Enkele wagendragers zijn erg duur voor lange afstandstransport.

Gesloten Aanhangwagens

Een gesloten aanhangwagen is de perfect oplossing om dure wagens veilig en discreet te transporteren. Gesloten aanhangwagens beschermen wagens tegen het weer en glurende ogen tijdens het vervoer. Ze hangen gewoonlijk lager bij de grond dan open wagentransporteurs, waardoor verlaagde auto’s zoals racewagens makkelijk geladen kunnen worden. En als het nog niet laag genoeg is voor je wagen, bestaat er ook een terugroldrageroptie. Dat is een gesloten aanhangwagen die van zijn chassis gehaald en op de grond gezet wordt.

Wagens die niet rijden kunnen ook veilig in- en uitgeladen worden met een speciale lier. Een ander voordeel van een gesloten aanhangwagen is dat je hiermee ook motorfietsen, reserveonderdelen, en paletten samen met je auto kunt vervoeren.

Gesloten Meerlagige Transporteurs

Gesloten meerlagige transporteurs zijn net zoals open wagentransporteurs, met extra bescherming tegen de elementen. Dit zijn de grote gesloten transporteurs die je dikwijls ziet op veilingen, shows en evenementen van verzamelwagens. Gesloten transporteurs maken het eenvoudig om een groot aantal waardevolle wagens over grote afstanden te vervoeren.https://cdn2.hubspot.net/hubfs/347760/C_Blogs/Authors/dmitriy.png avatar

By Dmitriy Shibarshin

december 24 2018

Dutch


SHIP YOUR CAR


Most Popular Articles

Latest Shipments