<img height="1" width="1" alt="" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?ev=6015199818423&amp;cd[value]=0.00&amp;cd[currency]=USD&amp;noscript=1">

Wie Is De Grootste Importeur van Klassieke Wagens uit de VS?

Met de stijgende waardes van klassieke wagens groeit ook elke dag de interesse in het hebben van een klassieker. Vorig jaar werden meer dan 30.000 klassieke wagens verscheept over de hele wereld vanuit de VS. Hier zijn de toplanden waarheen ze verzonden werden.

5. Frankrijk

Frankrijk is een van de sterkst groeiende bestemmingen voor klassieke wagens in 2016. Meer dan 54% meer klassieke wagens werden geïmporteerd vanuit de Verenigde Staten vergeleken met 2015. De grootste vraag is naar Britse roadsters, en zeldzame klassiekers zoals de Facel Vega.

4. België

Belgen zijn enorme fans van klassieke wagens, en één van hun favoriete klassiekers is de VW bus. Honderden VW busjes worden elk jaar verscheept naar de haven van Antwerpen.

3. Verenigde Koninkrijk

Van de 5.800 wagens die het Verenigd Koninkrijk importeerde vanuit de VS vorig jaar waren meer dan 70% klassiekers. De importtarieven op klassieke wagens zijn lager in het VK dan in naburige EU-landen, en dit drijft het recordaantal importen van klassiekers van dealers en veilingen in de VS aan.

2. Nederland

Tweede op de lijst is Nederland, een land dat klassieke wagens aantrekt vanuit elke uithoek van de Verenigde Staten. Terwijl de waarde van de geïmporteerde wagens gemiddeld lager ligt, plaats het grote aantal klassiekers die aankomen in de haven van Rotterdam Nederland op de tweede plaats van belangrijks importeurs van klassieke wagens.

1. Duitsland

Duitsland is de grootste importeur van klassieke wagens uit de Verenigde Staten. Het is het dichtstbevolkte land in de EU, en heeft gunstige wetten op de import van klassieke wagen. Veel wagens die geïmporteerd worden in Duitsland zijn klassieke Porsches, Mercedes, BMWs, en Amerikaanse muscle cars.https://cdn2.hubspot.net/hubfs/347760/C_Blogs/Authors/dmitriy.png avatar

By Dmitriy Shibarshin

augustus 24 2018

Dutch


SHIP YOUR CAR


Most Popular Articles

Latest Shipments