<img height="1" width="1" alt="" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?ev=6015199818423&amp;cd[value]=0.00&amp;cd[currency]=USD&amp;noscript=1">

Amerikaanse Douane en Wagens Internationaal Verschepen

De Terreur Verwijderen Uit het Amerikaanse Douanecontroleproces

Technologie mag de wereld dan kleiner maken, maar de wereld rond raken is daarom niet noodzakelijk eenvoudiger. Vraag iedereen over hun ervaring als passagier op een commerciële vlucht voor en na 9/11 en ze zullen gegarandeerd een waslijst geven van dingen die veranderd zijn. En vliegen is niet de enige manier van reizen getroffen werd. Vrachtverschepers die leveren aan de VS kunnen nu onderhevig zijn aan verscherpte douanecontroles die kostelijke vertragingen kunnen opleveren. Daarom is het tijdens het selecteren van een betrouwbaar internationaal verschepingsbedrijf aangeraden om de douaneprocessen te begrijpen en te vragen naar hun rapport over naleving van US Customs.

Amerikaanse Douane en Controle – Wat Moet Je Weten Over Internationaal Verschepen van Wagens

Wat is een CET-Controle? CET is het acroniem voor het Amerikaanse Contraband Enforcement Team dat geautoriseerd is om grondige zoekacties te ondernemen van vrachtschepen, ook gekend als een Intensive Exam. Dit is één van meerdere controles waaronder ook VACIS, het Vehicle and Cargo Inspection System Exam, en het Tailgate/Backdoor Exam.

Hoe verschillen de controles? Het VACIS gebruikt gammastralen om afbeeldingen van de vracht te verkrijgen en wordt gebruikt voor alle types van internationaal vrachttransport, (inclusief internationaal autotransport) of het nu gebeurt met vrachtwagen, vliegtuig, tanker of container. Containerzegels worden niet gebroken en er wordt gewoonlijk een röntgenfoto genomen van de container op het schip of in de haven. De verscheper is verantwoordelijk voor de kosten van de controle en moet die betalen voordat de vracht vrijgegeven wordt, zelfs als de Douane het doorstuurt voor verder onderzoek. Tailgate Exams zijn wat ingrijpender, omdat de achterkant van de container geopend en de zegel verwijderd worden, hoewel er niet aan de vracht geraakt wordt. De vracht wordt dan vrijgegeven of doorgestuurd voor verdere inspectie nadat de verscheper het tarief betaalt.

CET – De Big Mac van Douanecontroles op Internationale Verschepingen

Wat onderscheidt het CET Exam? Deze controle is zowel ingrijpend als duur. Het wordt gewoonlijk aanbevolen na een VACIS Exam waarvoor de verscheper de kosten reeds betaald heeft. Deze controle eist dat de verscheper zijn vracht vervoert van de haven naar aan Douanecontrolestation, ook gekend als Customs Examination Station of CES, waar alles dan fysiek uitgeladen en geïnspecteerd wordt. Op dat moment, omdat de vracht niet officieel werd vrijgegeven, moet de verscheper gebruik maken van douanetransporteurs om de vracht te vervoeren. Nadat de vracht verplaatst is, kan het dagen duren totdat de controle plaatsvindt, afhankelijk van het aantal verschepers die staan te wachten. Tijdens deze wachttijd is het mogelijk dat een verscheper de kosten opstapelt, gekend als liggeld of detentie, die de totale kostprijs van de controle kunnen verhogen.

Een Betrouwbaar Internationaal Wagenverschepingsbedrijf Kiezen Heeft Voordelen!

Wie bepaalt welke containerschepen gecontroleerd worden? Omdat het Customs and Border Protection Agency geautoriseerd is om elke scheepslading die de VS binnenkomt te controleren, hebben ze veel bewegingsruimte voor het maken van hun selectie. In theorie kunnen de containers van elk internationaal verschepingsbedrijf in beslag genomen en geopend worden. Er zijn echter dingen die een betrouwbare verscheper kan doen om die kans te verkleinen.

Wat kunnen importeurs en exporteurs doen om de kans op een CET Exam te verkleinen? Hoewel willekeurige inspecties altijd mogelijk zijn, hebben nieuwe internationale wagenverschepingsbedrijven meer kans om gecontroleerd te worden totdat ze een geschiedenis van schone douanerapporten hebben opgebouwd. Ervaren verschepers zoals WCS, met een schoon transportrapport en zonder enige overtredingen of boetes, hebben veel minder kans om tegengehouden te worden. Dit laat ze toe om die besparingen door te rekenen in de prijs voor hun klanten.

Contacteer West Coast Shipping voor een snelle internationale wagenverschepingsofferte.https://cdn2.hubspot.net/hubfs/347760/Signatures/Alex-3.png avatar

By Alex Naumov

september 2 2018

Dutch


SHIP YOUR CAR


Most Popular Articles

Latest Shipments