<img height="1" width="1" alt="" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?ev=6015199818423&amp;cd[value]=0.00&amp;cd[currency]=USD&amp;noscript=1">

Bescherm Je Investering Bij Overzees Verschepen Van Wagens

Bescherm Je Vracht van Begin tot Einde

Geen twijfel mogelijk – we leven in snel bewegende, constant veranderende, globale economie. Goederen worden de wereld rond verscheept met duizelingwekkende snelheden, beginnend en eindigend in plaatsen die de meeste westerlingen, nog niet zo lang gelden, met moeite konden terugvinden op een kaart. Voor een autodealer die wagens internationaal verscheept biedt dit nieuwe opportuniteiten. Het zorgt ook voor nieuwe zorgen. Eén probleem waar dealers en individuen zich geen zorgen over zouden moeten maken is de veilige, onbeschadigde aankomst van wagens op hun eindbestemming. Om mogelijke bedenkingen te helpen verlichten, hebben we een checklist gemaakt van dingen die we onze klanten aanraden te vragen aan een verscheper over vrachtbescherming voordat ze wagens overzees verschepen. Leer meer over Internationale Wagenverscheping

Wat Elke Dealer Zou Moeten Vragen Bij Internationaal Verschepen Van Wagens

Een betrouwbaar internationaal verschepingsbedrijf zou in staat moeten zijn om toereikende antwoorden te geven op deze vragen over internationale vrachtbescherming bij internationaal verschepen van wagens.

1. Biedt de Verscheper enige bijkomende vrachtverzekeringsdekkingen? Een betrouwbaar verschepingsbedrijf zou in staat moeten zijn om minimale, standaard vrachtdekking te kunnen aanbieden. West Coast Shippings (WCS) heeft het initiatief genomen om bijkomende “volledige” dekking aan te bieden voor alles dat je zou kunnen willen verschepen, inclusief wagens, boten, motorfietsen en zware materialen.

2. Zorgt de Verscheper voor foto’s van je vracht van voor en na het transport? Betrouwbare verschepingsbedrijven zoals WCS bezorgen hun klanten gedetailleerde rapporten en afbeeldingen van hun vracht. Bijvoorbeeld, bij WCS worden er kwaliteitsfoto’s genomen door een fotograaf eens een wagen aankomt bij het warenhuis en onmiddellijk naar de klant gestuurd via e-mail. Wanneer de wagen op zijn bestemming aankomt, worden er opnieuw foto’s genomen en naar de klant gezonden om te bevestigen dat de wagen in dezelfde staat aankwam als wanneer hij de haven verliet.

3. Over welk type warenhuis beschikt de verscheper? Niet alle warenhuizen zijn gelijk. Bij WCS, bijvoorbeeld, worden wagens die wachten om verscheept of geleverd te worden opgeslagen in een beveiligde WCS-opslagplaats die uitgerust is met alarmen, 24/7 videomonitoring, bewegingsdetectors en rechtstreekse verbindingen met de lokale politie.

4. Hoe worden de wagens fysiek beschermd? Net zoals WCS zou een kwaliteitsverscheper in staat moet zijn om je extra bescherming aan te bieden. Op aanvraag kan WCS je voorzien van plastic bedekking voor stoelen, sturen en vloermatten. Eens de wagen in een container geplaatst is, kan een plastic bekleding gebruikt worden om de wagen te bedekken en te voorkomen dat zich stoflagen ontwikkelen tijdens het transport.

5. Wie zorgt voor het zware hijswerk? Veel internationale verschepingsbedrijven zijn afhankelijk van dokladers met losjes georganiseerde contracten. Hoge kwaliteitsverschepers zoals WCS hebben hun eigen teams van bedrijfsgetraind, bekwaam personeel om te zorgen voor dit belangrijk onderdeel van het verschepingsproces, en zij gebruiken bewezen, propriëtaire schema’s voor het laden en leveren van vracht.

6. Hoe wordt de container afgedicht? Een eerste-klasse-verschepingsbedrijf zou niet enkel de container moeten verzegelen, maar zoals WCS ook speciale zegels gebruiken die een spoor van “bewijsbaar knoeien” aantonen. Deze bijkomende beveiliging zorgt voor een informatieketting in het zeldzame geval van diefstal of poging tot diefstal.

7. Kan ik mijn vracht volgen tijdens het transport? Verschepers zoals WCS gebruiken de allernieuwste technologie om klanten toe te laten hun verscheping online te volgen. Daarnaast biedt WCS trouwe klanten ook opvolgingsmogelijkheden aan voor bijkomende items die samen met de primaire vracht verscheept werden.

8. Wat gebeurt er wanneer mijn vracht aankomt op zijn bestemming? Een kwaliteitsoperatie zou in staat moeten zijn om te doen wat WCS doet – zorgen voor eigen getrainde mensen voor het uitladen en transfereren van de vracht.

Bezoek onze Offertepagina voor een snelle offerte voor internationale wagenverscheping.https://cdn2.hubspot.net/hubfs/347760/C_Blogs/Authors/dmitriy.png avatar

By Dmitriy Shibarshin

augustus 31 2018

Dutch


SHIP YOUR CAR


Most Popular Articles

Latest Shipments