<img height="1" width="1" alt="" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?ev=6015199818423&amp;cd[value]=0.00&amp;cd[currency]=USD&amp;noscript=1">

De Grootste Swamp Meet & Car Show In Florida

Ik weet dat de sterke USD een probleem is geweest voor iedereen, dus komt er een glimlacht op m’n gezicht als ik zie dat de EUR, GBP, AUD en NZD sterker worden. Nu kunnen er meer deals gevonden worden voor wagens in de VS.

Is er een betere plek om te bezoeken dan Florida in de wintermaanden? Eindeloze wondermooie stranden, temperaturen van +30°C en allerlei oldtimers te ontdekken.

Het winterseizoen begint met de Daytona Turkey Run volgende week 24-27 november. Met meer dan 6.000 wagens die tentoongesteld worden en te koop zijn, kan je hier je volgende droomwagen vinden. Bezoek a.u.b. ook ons kantoor in Florida wanneer je in de stad bent.

Bekijk onze lijst van de belangrijkste wagenevenementen en -verkopen om dit jaar te bezoeken.

Wat We Aanbieden

Met onze krachtige online rekenmachine krijg je onmiddellijk om verschepingsofferte van elke zip-code in de VS naar grote havens wereldwijd. Onze tools geeft ook prijzen voor mariene verzekering, open & ingesloten transport, en biedt schattingen voor bestemmingskosten, douane-invoerrechten en levering aan de deur in grote steden. Het beste van al is dat onze tool je toelaat om je offerte voor de komende 30 dagen op te slaan.

Container Laden In Onze Eigen Warenhuizen, Met Onze Mensen

Voertuig- en kistontvangst in onze eigen laadfaciliteiten in Californië, New Jersey en Florida. We verschepen ook doorheen een partnerfaciliteit in Texas.

Grondtransport Voor $200 van Los Angeles naar Oakland

We bieden snel en betrouwbaar grondtransport voor $200 van Los Angeles naar Oakland van voertuigen om te exporteren.

Open & Ingesloten Transport Vanuit Elke Staat

We werken samen met een betrouwbaar netwerk van wagentransporteurs die voertuigen op een veilige manier van elke Amerikaanse staat naar onze laadfaciliteiten vervoeren.

30 Dagen Gratis Opslag 

We blijven voertuigen in ontvangst nemen en bieden 30 dagen gratis opslag in onze verschepingsfaciliteiten in CA, NY & FL.

We zijn onze klanten enorm dankbaar dat ze ons toelaten om hun gekoesterde cargo overheen de wereld te transporteren, en we kijken ernaar uit om meer wagens te verschepen voor jou.https://cdn2.hubspot.net/hubfs/347760/Signatures/Alex-3.png avatar

By Alex Naumov

april 5 2023

Dutch


SHIP YOUR CAR


Most Popular Articles

Latest Shipments