<img height="1" width="1" alt="" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?ev=6015199818423&amp;cd[value]=0.00&amp;cd[currency]=USD&amp;noscript=1">

Hoe Vertragingen Voorkomen bij Overzees Verschepen van Wagens

Tijdens het internationaal verschepen van wagens is het voorkomen van vertragingen één van de top prioriteiten.

Diegene onder jullie die wagens overzees willen verschepen zouden de volgende stappen moeten nemen om vertragingen te voorkomen en te verzekeren dat je wagen, boot, motorfiets of zwaar materiaal op tijd aankomt.

Lees Ook Top 10 Tips voor Overzees Verschepen van Wagens

  • Zorg ervoor dat je papierwerk in orde is.
    Heb je het eigendomsbewijs voor de wagen de verscheept wordt? Is de naam op het eigendomsbewijs dezelfde als die van de persoon waarvan je de wagen koopt? Als hij al meerdere keren verkocht werd, zorg er dan voor dat alle verschillende verkoopsbewijzen aanwezig zijn en naar jou leiden als eigenaar. Dit is een belangrijke stap die verzekert dat je wagen niet vertraagd wordt door onvoldoende documentatie.
  • Zorg ervoor dat je het internationale wagenverschepingsbedrijf op de hoogte brengt van de staat van de wagen en of er modificaties zijn. Als de transporteur de staat van de wagen niet kent, bijvoorbeeld of hij rijdt of niet, kan dit resulteren in verschepingsvertragingen.
  • Begrijp dat een vertraging veroorzaakt kan worden door het delen van een container. Geconsolideerde containerverscheping betekent dat het papierwerk correct en op tijd ingestuurd moet worden. Dit kan resulteren in een vertraging van iedereens wagens als de juiste stappen niet genomen werden tijdens het voorbereiden van de documenten. Een zes-meter-lange container gebruiken voor enkel jouw voertuig zal verzekeren dat het klaar is om nog diezelfde week verscheept te worden.
  • Verzeker je ervan dat het internationale verschepingsbedrijf de correcte contactinformatie van de overzeese ontvanger heeft. Als deze informatie niet correct is, zal dat resulteren in vertragingen bij het uitladen van het voertuig op zijn bestemming.

West Coast Shipping is hier om je vragen te beantwoorden en je een snelle internationale wagenverschepingsofferte aan te bieden. Sta ons toe om jouw overzeese verschepingspartner te zijn.https://cdn2.hubspot.net/hubfs/347760/Signatures/Alex-3.png avatar

By Alex Naumov

september 3 2018

Dutch


SHIP YOUR CAR


Most Popular Articles

Latest Shipments