<img height="1" width="1" alt="" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?ev=6015199818423&amp;cd[value]=0.00&amp;cd[currency]=USD&amp;noscript=1">

Rennsport Reunion VI – Porsche Paradijs

Zeggen dat Rennsport VI een speciaal evenement was, is een understatement. De meer dan 1.200 Porsches die verzameld waren bij de beroemde Laguna racetrack in Californië waren een lust voor het oog. Enkel om de zoveel jaren spontaan georganiseerd, is dit een van die evenementen die geen enkele wagenliefhebber wilt missen. We brachten een weekend door op de show, en dit is wat we daar zagen.

De vier dagen waren gevuld met exhibitierondjes met de 919 en de 911 RSR, alsook vintage racewagens en wegwagens. Deze Rennsports had zelfs de allereerste Porsche tractorrace ooit. Het was echter niet enkel de actie op de track die het publiek in de ban hield. De pits bruisten ook van de actie, terwijl de wagens en hun teams zich voorbereidden op de track.

Tijdens het rondwandelen, botste je op een Porsche 917 die terug tot leven gebracht werd. Of je kwam om de hoek en zag de eerste Porsche die ooit gemaakt werd.

Wat Rennsport misschien het meest onderscheidt, is dat het evenement officieel zelf door Porsche georganiseerd wordt. Dat betekent dat je Porsche’s eigen fabrieksrijders op de tracks en in de pits kunt terugvinden. Porsche bracht ook een aantal speciale wagens met hen mee, die elk decennium in hun geschiedenis symboliseren.

Niet enkel was Rennsport een plaats om de wagens in actie te zien, maar het was ook een van de weinige plekken die bol staan van de interacties tussen Porsche-fans en -eigenaars. Er stond geen grens op de camaraderie.

Het volgende Rennsport-evenement staat nog niet gepland, maar wij gokken erop dat het binnen enkele jaren opnieuw zal plaatsvinden op Laguna Seca. Mis de kans om de volgende Rennsport Reunion bij te wonen met je eigen Porsche niet. Contacteer ons voor een prijsofferte om je Porsche te importeren voor de show.https://cdn2.hubspot.net/hubfs/347760/C_Blogs/Authors/dmitriy.png avatar

By Dmitriy Shibarshin

december 24 2018

Dutch


SHIP YOUR CAR


Most Popular Articles

Latest Shipments