<img height="1" width="1" alt="" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?ev=6015199818423&amp;cd[value]=0.00&amp;cd[currency]=USD&amp;noscript=1">

Verscheep Je Wagens Via Onze Nieuwe Afgesloten Export- En Exportinstallatie In NJ

We kondigen met veel vreugde de opening van onze nieuwe wagenexport- en -importinstallatie in New Jersey aan. We zullen dezelfde kwaliteit aanbieden aan de Oostkust als die waarvoor we bekend staan in Californië. En met onze beveiligde en afgesloten ruimte van 6.500 vierkante meter zal geen enkele wagen buiten geplaatst worden voordat hij vertrekt.

nj-2

Wagens Binnen Opgeslagen

Het is een veelvoorkomend misverstand dat wagens die overzee verscheept worden, geëxporteerd worden van zodra ze aankomen op de verschepingsplaats. Wagens worden gewoonlijk voor een of twee weken bewaard terwijl documenten verwerkt worden, en totdat ze een plaats toegewezen krijgen in een container. Terwijl dat plaatsvindt, bewaren bijna alle verschepers hun wagens buiten voordat ze ingeladen worden. Dit is niet echt een probleem voor de meeste wagens in Californië, want ik het meestal zonnig.

Maar het klimaat aan de Oostkust is niet bepaald ideaal voor wagens. Het sneeuwt, regent, en soms hagelt het. De blootstelling aan de elementen eist z’n tol, vooral aan de klassieke wagens. Hun afdichtingen zullen lekken, hun metaal zal roesten, en schimmels ontwikkelen zich in het interieur. Dit is precies wat we willen veranderen met onze installatie in New Jersey.

Onze locatie heeft een afgesloten ruimte met klimaatregelingssysteem voor alle wagens. We bewaren meer dan 250 wagens binnen. Je klassieke wagens lopen niet langer het gevaar om beschadigd te worden door regen of sneeuw.

DSC00218

Honderden Geconsolideerde Bestemmingen

Met onze New Jersey-installatie blijven we geconsolideerde wagenverscheping aanbieden naar de meeste grote havens over de hele wereld. Consolidatie verzekert betaalbare export- en importoplossingen van bijna alle wagens. Geconsolideerde bestemmingen zijn onder andere de grote havens in Duitsland, Nederland, VK, Frankrijk, Australië, Nieuw-Zeeland, de VAE, en veel meer. Gebruik onze rekenmachine om alle beschikbare bestemmingen met consolidatie te zien.

International-Restoration--23-window-VW-bus

Projectwagens Veilig Behandeld

In de laatste tien jaar hebben we duizenden projectwagens in alle maten en vormen verscheept. Met deze ervaring heeft ons team geleerd dat de enige manier om een projectwagen te verplaatsen het gebruiken van gespecialiseerd materiaal is. Veel verschepers gebruiken nog steeds gewone vorkheftrucks om projectwagens in/uit te laden, en ze doorheen de opslagplaats te verplaatsen. Hoewel dit de verscheper tijd bespaart, beschadigen de vorken de onderkant van de wagen. Talloze keren hebben we gezien dat wagens die met een vorkheftrucks verplaatst zijn achterblijven met blijvende schade aan hun onderkant. Deze schade kan enkel vermeden worden met gespecialiseerd materiaal waarmee klassieke wagens enkel bij de wielen verplaatst worden. Het duurt langer, maar het verzekert dat je wagen aankomt op zijn bestemming in de staat waarin hij bij ons aankwam.

DSC00517

Langetermijnopslag Met Klimaatregeling

Met onze nieuwe opslagplaats in New Jersey bieden we oplossingen voor langetermijnopslag voor klassieke wagens, racewagens en exoten in een omgeving met klimaatregeling. Als je niet regelmatig toegang nodig hebt tot je wagen, is dit een geweldige oplossing om je wagens veilig en secuur te houden.https://cdn2.hubspot.net/hubfs/347760/C_Blogs/Authors/dmitriy.png avatar

By Dmitriy Shibarshin

augustus 22 2018

Dutch


SHIP YOUR CAR


Most Popular Articles

Latest Shipments