<img height="1" width="1" alt="" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?ev=6015199818423&amp;cd[value]=0.00&amp;cd[currency]=USD&amp;noscript=1">

Welke Amerikaanse klassieke wagens zijn het populairst in het buitenland?

Kijk eender waar ter wereld, en je vindt waarschijnlijk een klassieke wagen van Amerika. Klassieke Vooral Amerikaanse pick-uptrucks en muscle cars zijn erg populair. Hun betaalbaarheid en betrouwbaarheid maken hen een aantrekkelijke aankoop over de hele wereld. Na elk jaar duizenden klassieke wagens verscheept te hebben naar Europa, Australië, Nieuw-Zeeland en Azië hebben we nu deze lijst opgesteld van de populairste overzees verscheepte Amerikaanse klassieke wagens.

mustang-from-overseas

1. Ford Mustang

Het kopen van een overzeese Ford Mustang is nu een veelvoorkomende droom die gedeeld wordt door liefhebbers van muscle cars over de hele wereld. Alles van het basismodel Mustang, tot de GT500 Shelby zijn geliefd omwille van hun kracht en betaalbaarheid. Mustangs zijn een van de populairste wagens die we verschepen naar Europa en Azië.

classic-corvette-from-usa

2. Chevrolet Corvette

Wil je een klassieke sportwagen uit Amerika? Denk dan aan het importeren van een Corvette. Deze unieke stijl en krachtige motoren zorgen nog steeds voor open monden, zelfs tussen moderne exotische wagens.

camaro-from-overseas

3. Chevrolet Camaro

Klassieke Chevrolet Camaro’s zijn vooral populair in Nederland en Australië. De vraag naar Camaro’s stijgt nog steeds, en hun waarde doet dat ook.

chevrolet-c10-from-usa

4. Chevrolet C10

Niets zoals een klassieke pick-uptruck om te bewijzen dat oude wagen nog steeds betrouwbaar kunnen zijn. We waren verbaasd te zien dat meer Chevrolet C10 trucks verscheept werden uit de VS dan enige andere klassieke truck.

ford-f100-from-overseas

5. Ford F100

Sinds 1977 is de Ford F-serie een van Amerika’s best verkopende pick-ups. Terwijl de nieuwe modellen uit de toonzalen blijven vliegen, zoeken kopers in Europa, Australië en Nieuw-Zeeland nog steeds naar de oudere F100 pick-ups.

dodge-charger-from-usa

6. Dodge Charger

Niet iedereen kiest voor de populairste muscle cars die je kunt kopen in Amerika. Diegenen die geen Mustang of Camaro kopen eindigen uiteindelijk met een Charger.https://cdn2.hubspot.net/hubfs/347760/C_Blogs/Authors/dmitriy.png avatar

By Dmitriy Shibarshin

augustus 27 2018

Dutch


SHIP YOUR CAR


Most Popular Articles

Latest Shipments