<img height="1" width="1" alt="" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?ev=6015199818423&amp;cd[value]=0.00&amp;cd[currency]=USD&amp;noscript=1">

Het Beste Van Monterey Car Week Evenementen – Deel 1

Dit is deel 1 van ons verslag van Monterey Car Week. Bekijk onze andere artikels hier:

Monterey Car Week verbaast ons keer op keer met de wagens die het aantrekt. We gaan er al 4 jaar naartoe en er is altijd iets speciaals te zien. Van de multi-miljoenenverkopen tot unieke creaties. Dit is de reden dat het Monterey Peninsula een van de beste bestemmingen ter wereld is voor autoliefhebbers.

DSC01298 2

Canepa Bezoek

Elk jaar beginnen we Monterey Car Week met een bezoek aan Canepa. Het bevindt zich in Scotts Valley, Californië en ligt op weg naar Monterey van onze verschepingsterminal in Noord-Californië.

DSC01000

Dit is zowel een restoratiewinkel als een dealer. Ze hebben tientallen aangaande projecten zoals racewagens, vintage Ferrari’s, en veel verschillende Porsches.

DSC01435DSC01444DSC01465

Vanboven heeft Canepa ook de persoonlijke collectie van Bruce Canepa die onder meer deze knappe Gulf livery 1969 Porsche 917K bevat.

Voorbereiden Op Concours-Zondag

Dit jaar gingen we ook naar de Pebble Beach lodge en het golfterrein om de tentoonstellingen en wagens te bekijken voor het grote Concours op zondag.

Het stond er bomvol golfers en wagenliefhebbers die de auto’s enthousiast aan het bezichtigen waren.

Hoewel er niet veel gebouwd werd op woensdag, kregen we toch een prototype van een zelfrijdende wagen genaamd K-Byte te zien. Deze wagen, gebouwd door de Chinese startup Byton werd voorbereid om op de Concours-stand geplaatst te worden. De K-Byte werd geleverd in een gesloten aanhangwagen, en dan op een takelwagen met plat platform geplaatst om naar de stand vervoerd te worden. Denk aan een hoop bewegende delen!

Laguna Seca

DSC01507

De volgende ochtend begon met een bezoek aan de nieuw benoemde WeatherTech Laguna Seca track voor de Rolex Motorsports Reunion.

DSC01718DSC01592DSC01656-1

Hoewel het gewoon een oefendag was, waren er toch 550 authentieke vintage wagens aanwezig in de pits en rond de track.

De Tour d’Elegance Rijden

PBC18_Tour_003COPYRIGHT © KIMBALL STUDIOS / COURTESY OF PEBBLE BEACH CONCOURS D'ELEGANCE

Later die dag bevonden we ons in Carmel, een klein kuststadje ten zuiden van Monterey dat een integraal onderdeel is van Monterey Car Week. Carmel is de locatie van een aantal wagenevenementen gedurende de week, inclusief de Pebble Beach Tour d’Elegance.

PBC18_Tour_015COPYRIGHT © KIMBALL STUDIOS / COURTESY OF PEBBLE BEACH CONCOURS D'ELEGANCE

Terwijl we rallyauto’s zoals een 1937 Cadillac V16 in onze Corvette Z07 volgden, voelden we ons begrijpelijk niet op onze plaats. Maar de toeschouwers naast de weg leken wel enthousiast om ons te zien.

IMG_6524COPYRIGHT © KIMBALL STUDIOS / COURTESY OF PEBBLE BEACH CONCOURS D'ELEGANCE

Toen de tour Carmel bereikte, werden de straten snel gevuld met tientallen klassieke wagens klaar voor het Concours en duizenden toeschouwers. Het stadscentrum werd in wezen afgesloten, en het enige dat je kon horen boven het juichende publiek waren de brullende motoren van enkele van de ongelofelijkste wagens ter wereld.https://cdn2.hubspot.net/hubfs/347760/C_Blogs/Authors/dmitriy.png avatar

By Dmitriy Shibarshin

december 24 2018

Dutch


SHIP YOUR CAR


Most Popular Articles

Latest Shipments